Vrienden van de Dieptetuin
de tuinclub die echt werkt
 
 

16.12.2017 Ruim 800 bezoekers laten zich verrassen in de feëeriek verlichte Dieptetuin. De kinderen mogen ritjes maken op de rug van de pony's en van de kameel! In de stal wordt het kerstverhaal opgevoerd en afgewisseld met prachtige koorzang.

   


07.10.2017 Met maar liefst negen exposerende kunstenaars neemt de Dieptetuin dit weekend deel aan de Kunstroute Zeist.11.08.2017: Vandaag vindt de derde huwelijksvoltrekking van 2017 plaats in de Dieptetuin.

Met ingang van 2017 wordt de Dieptetuin erkend als officiele trouwlokatie. Vanzelfsprekend zijn het vooral de zomermaanden die geschikt zijn om te trouwen in de open lucht!


08.07.2017: Damast aan de Vijver

Voor de zesde maal verzorgden bestuursleden van de Vrienden van de Dieptetuin het jaarlijkse diner in de tuin voor vrijwilligers. Zo'n 36 vrijwilligers zaten aan het diner, dat dit jaar in het teken stond van de Indische keuken. 'Lazat, lazat!'.

 17.06.2017: Even dacht de ballonvaarder te kunnen landen in de Dieptetuin, maar gaf er op het laatste moment de voorkeur aan de ballon weer te laten stijgen om hem even later op her Broederplein voor Slot Zeist tegen een boom aan te 'parkeren'. 

  Zo'n groot ding had ook echt niet in onze tuin gepast!24.05.2017: Vandaag vindt de eerste officiële huwelijksvoltrekking in de Dieptetuin plaats. Nadat al meer dan 60 jaar lang trouwfotoreportages in de Dieptetuin werden gemaakt, zijn we vanaf dit jaar officieel erkend als huwelijkslokatie. En er is goede belangstelling voor het trouwen in deze Parel van Zeist.